Een mooi Hollands spreekwoord luidt: oude liefde roest niet. In Den Helder verbouwt Zeestad in samenwerking met de Kampanje en Willemsoord BV daarom een aantal schitterende Rijksmonumenten op Willemsoord tot nieuwe schouwburg. Een nieuwe toekomst voor panden met een cultuurhistorische waarde voor de stad en een waardige omgeving voor de regionale schouwburg De Kampanje. Benieuwd hoe het nieuwe theater eruit gaat zien? Kom dan op 14 februari naar Willemsoord en neem een kijkje tijdens de bouw. Tussen 11.00 en 15.00 uur kunt u via het bouwterrein ter hoogte van de Ketelmakerij (Willemsoord 63) binnenlopen.

Op Valentijnsdag organiseren de Kampanje en Zeestad een open dag van de schouwburg op Willemsoord. Een goed moment om het vlammetje voor een nieuwe liefde aan te wakkeren. Want de nieuwe schouwburg wordt een bijzonder gebouw, voorzien van alle gemakken. En bekroond met een schitterende toneeltoren. Nu is alleen nog maar het staketsel te zien, maar binnenkort volgt de goud/bronzen bekleding. Een ook aan de binnenzijde van de gebouwen tekenen de contouren van het nieuwe toneel, de tribunes en de ondergrondse ruimtes zich af. De toegang is vrij tussen 11.00 en 15.00 uur via de bouwkeet bij de Ketelmakerij.
Er zijn ook rondleidingen te boeken voor iedereen die iets meer wil weten over wat nu waar komt. Per groep duurt een rondleiding ongeveer 30 minuten. Er kunnen ongeveer 15 mensen per rondleiding mee.