Op de gevel van het voormalig V&D pand aan de Beatrixstraat in Den Helder is van 18 december t/m 8 januari een uniek kunstwerk te zien. Een 46 meter brede lichtprojectie op de witte gevel. Wij vragen u om hulp bij de totstandkoming van dit project.

Op de witte gevel van de V&D zullen tekstfragmenten uit brieven, notities, ansichtkaarten, what’s app-jes, sms-jes, morsecodes, flessenpost, gedichten en liederen door de tijd heen, daar waar het concept van ‘vertrekken en terugkomen’ in tot uiting komt, getoond op het pand. Intieme berichten van verlangen, maar misschien ook wel definitieve afscheidsbrieven, dagboekfragmenten, poëzie of de wekelijkse sms berichtjes aan je geliefde.

Foto’s, kaarten, brieven, sms-teksten met het thema ‘vertrekken en terugkomen’ kunnen de hele maand december gestuurd worden naar: info@citymarketingdenhelder.nl.

Het materiaal kan ook op papier afgeven worden. Citymarketing zorgt dat dit na afloop aan de inzender wordt geretourneerd. Neem voor het afgeven van materiaal contact op met Citymarketing Den Helder via, tel. 0223-674601 om een afspraak te maken. Materiaal dat voor 13 december binnen is kan nog meegenomen worden in het lichtproject. Materiaal dat later aangeleverd wordt gaat in vervolgprojecten gebruikt worden. De officiële opening van het lichtproject is zondag 18 december om 16.45 uur in de Beatrixstraat.

Het lichtproject is tot stand gekomen door een samenwerking tussen de volgende partijen:
HOB, VECOB, Woningstichting Den Helder, Gemeente Den Helder, Zeestad en Citymarketing Den Helder.